open/close search
Iranian Developers / logo
ارتباط با ماOpen Source projectsسایتهـــای مــرتبطهمه نکات مهم بهترین های ایرانخارج از محدودهمقالات و تجربیاتAbout Iranian Developers
news
title pic

سیلور لایت 2.0

ماکروسافت دیروز بعد از یک مدت نسبتا طولانی که سیلور لایت 2.0 در حالت بتا به سر می برد ، نسخه رلیز شده ی سیلور لایت 2.0 را برای دانلود ارایه کرد و حداقل بعد از ان جریانات المپیک این خبر قابل توجهی برای بسیاری خواهد بود ، خبر ارایه ورژن 2.0 سیلور لایت اعداد و ارقامی از وضعیت فعلی ان نیز ارایه کرد که باز هم قابل بررسی و توجه است .

ماکروسافت دیروز بعد از یک مدت نسبتا طولانی که سیلور لایت 2.0 در حالت بتا به سر می برد ، نسخه رلیز شده ی سیلور لایت 2.0 را برای دانلود ارایه کرد و حداقل بعد از ان جریانات المپیک این خبر قابل توجهی برای بسیاری خواهد بود ، خبر ارایه ورژن 2.0 سیلور لایت اعداد و ارقامی از وضعیت فعلی ان نیز ارایه کرد که باز هم قابل بررسی و توجه است .
دانلود و نصب سیلور لایت بر روی کامپیوتر ها رشد چشمگیری داشته است به صورتی که در بعضی از کشور ها 50 درصد از سیستم های متصل به اینترنت از سیلور لایت بهره می برند ، بیش از 150 شریک کاری با ماکروسافت برای گسترس سیلور لایت تلاش می کنند و ده ها هزار برنامه اینترنتی و وب سایت با سیلور لایت طراحی ، توسعه و اجرا شده اند .

ماکروسافت در تلاش است تا امکانات برنامه نویسی و توسعه سیلور لایت را برای Eclipse نیز به این تکنولوژی اضافه کند به عبارت بهتر ، بزودی برنامه های سیلور لایت امکان این را خواهند یافت تا توسط ابزارها و برنامه های ارایه شده برای MAC و احتمالا روزی سیستم عامل لینوکس ، طراحی شوند و جالب اینکه این ابزارها و برنامه ها به صورت Free ارایه می شود ، در این سایت Eclipse4Sl می توانید اطلاعاتی از این ابزار ها بدست آورید .

هر دو نکته پرداخت شده در خبر اهمیت خاص خود را دارد ، اینکه ورژن 2.0 سیلور لایت بعد از مدت کوتاهی از ارایه فلش CS4 و ورژن 10 فلش و فلش پلیر ارایه می شود همان معانی زمان بندی در ارایه مرورگر ها را دوباره القا می کند ، ماکروسافت اعداد و ارقام را در کنار خبر منتشر می کند تا حداقل قدرت رشد تکنولوژی و پلتفرم خود را دوباره در مقام قیاس قرار دهد تنها سوالی که بی پاسخ می ماند اینست که این امار مربوط به سیلور لایت 1.0 می باشد یا ورژن بتای سیلور لایت 2.0 ؟

از سوی دیگر هدف قرار دادن سیستم عامل MAC و لینوکس ( ایران را در نظر نگیرید که گروهی برای تفنن و یا تجربه سراغی از آنها می گیرند ) در دراز مدت جای خالی ماکروسافت در طراحی و توسعه برنامه های RIA تحت این سیستم عامل ها را نیز پر خواهد کرد آنگاه ادوبی و ماکروسافت و بهتر اینکه فلش و سیلورلایت دقیقا به موازنه در ساپرت سیستم عامل ها خواهند رسید و تازه هنوز آغاز کارزار است .

irdevs
Tag کلمات کلیدی برای این نوشته :
comment
  1. Author
    IrDevs / star
    آذر 9, 1387 | 6:11 ب.ظ

    نبرد سنگيني خواهد بود …

  2. Author
    IrDevs / star
    دی 10, 1387 | 3:53 ق.ظ

    سلام
    خسته نباشی
    شما لینک دانلود سیلورلایت 2 رو داری ؟ البته من فقط قسمت طراحی شو میخوام و به برنامه نویسیش احتیاجی ندارم
    ممنونم

  نام
نام  نـام
  پست الکترونیکی
پست الکترونیکی  پست الکترونیکی
  آدرس وب سایت
آدرس وب سایت  آدرس وب سایت
Height