راه های برای سفر برای یادگیری برای دیدن !
17 سال قبل ، 1991 ، در همین ماه ، اگوست ، اولین صفحه عمومی از اینترنتی که امروز می شناسیم منتشر شد ، شاید به فکر تیم برنز لی ( توسعه دهنده اصلی اینترنت ) هم نمی رسید که چه کاری را اغاز کرده است ؟ و نتیجه ان چه خواهد شد ؟ . امروز دنیای وب چنان با زندگی ما در آمیخته است و چنان با سرعت رو به رشد است که حتی فکر جدایی از ان و نبودش محال است
17 سال قبل ، 1991 ، در همین ماه ، اگوست ، اولین صفحه عمومی از اینترنتی که امروز می شناسیم منتشر شد ، شاید به فکر تیم برنز لی ( توسعه دهنده اصلی اینترنت ) هم نمی رسید که چه کاری را اغاز کرده است ؟ و نتیجه ان چه خواهد شد ؟ . امروز دنیای وب چنان با زندگی ما در آمیخته است و چنان با سرعت رو به رشد است که حتی فکر جدایی از ان و نبودش محال است ، اولین ایندکس Index گوگل از وب در سال 1998 اکنون بیش از 26 میلیون صفحه وب را در بر دارد ، تا سال 2000 دیتابیس گوگل یک میلیارد آدرس متفاوت را در بر می گرفت و در این 8 سال اخیر نتنها گوگل که همه فهمیدیم که چه حجم غیر قابل تصوری از دیتا و صفحات مختلف بر روی نت برای جستجو وجود دارد و در نهایت اکنون ربوت گوگل با یک ترلیون ادرس اینترنتی URL غیر تکراری برای ایندکس و جستجو مواجه است ، فکرش را بکنید ، یک ترلیون آدرس اینترنتی برای دیدن ، حتی گوگل هم نمی تواند مشخص کند دقیقا چه تعداد صفحه اینترنتی غیر تکراری اکنون بر روی این شبکه 17 ساله با 1 ترلیون شاهراه ، وجود دارد .
این ما بودیم همه ما که در 6,200 روز ، 1 ترلیون راه برای سفر ساختیم ، هر کدام به هزاران کلمه و حرف برای شنیدن ، مناظری برای دیدن و علومی برای فراگیری منتهی شدند و اکنون هنوز هم تلاش می کنیم ، می سازیم پیش می رویم اما مسلط تر ، با ابزاری بیشتری ، نگاهی و ایده ای تازه تر و امیدی بیشتر . که می داند 6000 روز بعدی به کجا خواهیم رسید ؟ چه خواهیم کرد و چه خواهیم ساخت ؟
شاید انقدر سرعت این زایش فراوان باشد که روزی ربوتهای گوگل هم مایوس از اغاز به حرکت شوند بنشینند و فقط نظاره گر این زایش و رویش مدام شده ، باشند . این چیزیست که زمان برای ما مشخص خواهد کرد .
کلمات کلیدی برای این نوشته :

اطلاعات این نوشته




ممنون که مطلب می زارین وآپدیت میکنید من واقعا از سایت شما استفاده میکنم